+385 (0)98 287 527 (gosp. Dinko Pincetić)

+385 (0)91 527 69 94 (gosp. Pave Pincetić)Vučna služba Cipulin

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

KOJE OSOBNE PODATKE SKUPLJAMO OD POSJETITELJA NAŠE WEB STRANICE?

Prilikom prijave na newsletter (sustav za primanje obavijesti) pohranjujemo vašu e-mail adresu, ime i prezime kojim ste se registrirali, a koje ne mora nužno odgovarati vašem stvarnom imenu, IP adresu, s vremenom prijave i potvrde.

Ne odgovaramo za krivo unešene podatke poput pogrešne e-mail adrese ili krivo unešenog imena.

KADA PRIKUPLJAMO PODATKE?

Prikupljamo podatke prilikom prijave na newsletter.

KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom prijave na newsletter i pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za dostavu servisnih informacija za koje ste se pretplatili
 • za analitiku posjeta stranicama
KAKO MOŽETE TRAŽITI BRISANJE VAŠIH PODATAKA?

Na dnu primljene e-mail obavijesti postoji poveznica za odjavu ili pošaljite e-mail poruku s adrese kojom ste registrirani u sustav na email koji je naveden na dnu stranice, te zatražite brisanje.

KAKO ŠTITIMO PODATKE O POSJETITELJIMA?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima.

Svaka vaša komunikacija prema našim stranicama osigurana je naprednim SSL certifikatom sa 256 bitnom enkripcijom.

Vašu sigurnost konekcije možete provjeriti na SSL Checkeru

KORISTIMO LI “KOLAČIĆE”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Napomena: Naš sustav ne dozvoljava nikakvu indentifikaciju stvarnog korisnika korištenjem kolačića.

Mi koristimo kolačiće za:

 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.
Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

Ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

OBJAVA PREMA TREĆIM STRANAMA

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

POVEZNICE TREĆIH STRANA

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi informaciju ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisna pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

GOOGLE ANALITIKA

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo poveznicu na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naša poveznica na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem e-maila, razgovora s nama ili slanjem upita.

KAKO NAŠA STRANICA OBRAĐUJE SIGNALE KOJI SE NE SMIJU PRATITI?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

DOPUŠTAJU LI NAŠE STRANICE PRAĆENJE PONAŠANJA TREĆE STRANE?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

ZAŠTITA OD SPAM-A

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz naše poslovanje

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću poveznice na dnu svakog e-maila koji su prijavljeni na newsletter.
KONTAKTIRAJTE NAS

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku:

Naše usluge

Osim gore nabrojanih glavnih djelatnosti, naš posao obuhvaća čitav niz aktivnosti za koje smo stručno osposobljeni. Neke od njih su:

Balansiranje kotača

Balansiranje kotača je postupak kojim se uravnotežuju mase kotača na različitim stranama iste osovine dodavanjem olovnih utega na felgu.

Vulkanizacija

Nudimo vam vulkanizaciju i veliki izbor svih vrsta auto, moto i kamionskih guma renomiranih proizvođača: Dunlop, Goodyear, Fulda, Sava...

Kompjuterska dijagnostika

Prvi korak u otkrivanju i rješavanju kvarova motora ili elektroničkih sustava, koji postaju sve složeniji iz generacije u generaciju.

Sve vrste radova u mehanici

Moderna oprema te specijalni alati u rukama stručnih djelatnika, čine okosnicu u postizanju visoke kvalitete izvedenih radova.

Punjenje i servis autoklima

Naš Tim stručnjaka pregledati će cijeli sistem vaše auto klime, napraviti potrebno punjenje ili nadopunu plina u sistemu Vaše auto klime.

Nautic servis

Kako bismo vam osigurali potpuni komfor i sugurnost na moru, pružamo cjelokupnu uslugu održavanja brodova, te specijalizirane popravke.

Autoservis Cipulin Vis Autoservis Cipulin Vis Autoservis Cipulin Vis Autoservis Cipulin Vis Autoservis Cipulin Vis Autoservis Cipulin Vis Autoservis Cipulin Vis Autoservis Cipulin Vis Autoservis Cipulin Vis Autoservis Cipulin Vis

Naš tim

Obrt Cipulin bavi se uslugama mehanike i vulkanizerstva još od davne 1986. Godine iskustva i znanja osuvremenili smo i novim ulaganjima u tehniku i informatičke sustave što današnje tržište nalaže. Dugogodišnja suradnja sa našim strukovnim partnerima rezultirala je velikim zadovoljstvom naših mušterija. Osim mehanike i vulkanizerstva bavimo se i nautičkim servisom što su prepoznali i brojni charteri. od 2007 godine pokrenuli smo vučnu službu kao novu uslugu na otoku Visu a 2015 godine postali i ugovoreni suradnici HAK-a, oryx asistencije i balkan wide asistencije. Obratite nam se s povjerenjem u bilo koje doba dana i noći.

Suhi vez

Važno je da se pobrinete da je vaše plovilo tijekom zime zaštićeno od vanjskih utjecaja te da je na sigurnom mjestu. Autoservis Cipulin nudi kvalitetnu uslugu čuvanog suhog veza na otvorenom, kapaciteta 30 brodova (oko 600m2). Prije parkiranja broda nudimo usluge pranja i konzerviranja, te odvojene usluge farbanja i čišćenja broda za sezonu. Štogod vezano uz održavanje vašeg plovila bi Vam moglo zatrebati, tu smo da Vam pomognemo, po dogovoru.

Naši sezonski gosti

Upoznajte naše sezonske goste: lastavice pokućarke. One su jedne od najpoznatijih vrsta ptica selica. Odsjedaju u našoj radnji već 15 godina, od 4. do 10. mjeseca, kad se sele u toplije krajeve, vječno prateći ljeto. Leđa su im plavo-crna, trbuh svjetliji, a grlo i čelo su crvenkasti. Otvoreno gnijezdo grade od blata i slamki. Njihovu prehranu čine kukci pa su im vrsne letačke sposobnosti nužne za ulov kukaca u letu.

Kako do nas?

Od trajektnog pristališta vozite Dubrovačkom ulicom 1,8 km, a potom skrenite oštro lijevo i nastavite Zagrebačkom ulicom. Nakon 2km metara skrenite lijevo u ulicu Silvija Strahimira Kranjčevića i pronađite nas na broju 14.

  Kontaktirajte nas

  Za sva pitanja vam stojimo na raspolaganju!

  Ili nas nazovite na +385 (0)98 287 527 (Dinko Pincetić) / +385 (0)91 527 69 94 (Pave Pincetić)

  © 2018 Autoservis Cipulin - Grad Vis. Web dizajn i fotografija: Stjepan Tafra. Izjava o privatnosti.